Verzending

  terug beleid 

   

  Uw tevredenheid is gegarandeerd als je winkel wielerkledingnl.com. Artikelen kunnen worden geretourneerd uit te wisselen defect zolang de terugkeer verzoek binnen 5 dagen wordt ingediend nadat u de goederen ontvangt. Goederen kunnen worden teruggegeven aan een terugbetaling of store credit als koopwaar is nog nooit zo lang als een terugkeer verzoek binnen 5 dagen wordt ingediend nadat u het heeft ontvangen zijn gebruikt. Een vergoeding kan aanvragen voor restitutie. 

  Wij testen onze producten voordat we te koop aanbieden. We zijn ook elk stuk van goederen inspecteren voordat je het schip orders. Als u niet in staat om een van de producten te gebruiken, neem dan contact met ons op wij zullen u graag om u te helpen. wielerkledingnl.com is niet aansprakelijk voor schade die zich voordoen op apparaten of accessoires tijdens of na gebruikte. 

   

  uitwisseling 

   

  Defecte goederen kunnen worden geruild hetzelfde item, zolang een terugkeer verzoek binnen 5 dagen wordt ingediend nadat u de goederen ontvangt. Geen wijzigingen aangebracht na vijf dagen. Eventuele verzendkosten zijn niet terugbetaalbaar. 

   

  opbrengst 

   

  Artikelen kunnen worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling, zolang: 

  1. Return verzoek is ontvangen binnen 5 dagen nadat u de goederen ontvangt. 

  2. Het product is nooit gebruikt. 

  3. Alle verzending, verpakking, gebruikershandleiding (s), garantiekaart en meegeleverde accessoires, onderdelen en accessoires met de geretourneerde goederen. 

  4.Terug verzendkosten betaald door de klant. 

   

  Elke geretourneerde goederen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden voor een volledige terugbetaling onderwerp om terug te keren voor een vergoeding. Terugkeer van de premie is vrij van alle goederen die zijn geopend pakket, worden gebruikt of ontbrekende verzending, verpakking, gebruikershandleiding (s), garantiekaart, accessoires, onderdelen en / of accessoires. 

  Geen aangifte zal worden aanvaard voor goederen die beschadigd, verminkt, gekrast, mishandeld of ontbreken de originele verpakking. In dit geval, is vervanging of vergoeding vereerd en koopwaar zal worden teruggestuurd naar kosten van de klant. Als u niet bereid bent te betalen voor de kosten van verzending van de goederen zullen worden afgewezen.

  Let op, kunnen we kiezen voor een volledige terugbetaling zal worden teruggegeven als de opgegeven goederen passend. 

  De steun wordt verleend in hetzelfde betaalmiddel gebruikt voor aankoop meestal binnen 14 dagen. 

   

  Een niet-zaak 

   

  1.Vind je het product na ontvangst. 

  2. Neem contact op voor meer informatie voordat u bij ons koopt, als je niet zeker bent over de grootte. Anders zullen we niet het verzoek om de verkeerde maat terug te aanvaarden. 

  3. Maat standard betwist. 

  4. Neem contact op voor meer informatie voordat u bij ons koopt, als je niet zeker bent over het materiaal. Anders zullen we geen vals materiaal terug naar het verzoek te accepteren. 

  5.Je wilt niet dat onze producten.